Η εστίαση στην μετά COVID-19 εποχή!

Μια σημαντική ανησυχία για τους χώρους εστίασης είναι η χρήση φυσικών μενού. Δεδομένου ότι οι ορισμένοι πελάτες διστάζουν να τα αγγίξουν, είναι σαφές ότι θα πρέπει να παρέχονται μενού μίας χρήσης. Βέβαια η εκτύπωση μενού μίας χρήσης δεν είναι ιδανική δεδομένου του αυξανόμενου κόστους.

Η ιδανική λύση είναι τα ανέπαφα ψηφιακά μενού.

Η μετατροπή των φυσικών ”χάρτινων” καταλόγων σε ψηφιακούς είναι κάτι σύνηθες και πολύ διαδεδομένο στις ασιατικές χώρες πολύ πριν την εμφάνιση της πανδημίας του Κορονοϊού (COVID-19).

Με δεδομένο ότι ο Coronavirus έχει αλλάξει τον τρόπο συμπεριφοράς, οι καταναλωτές έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία σχετικά με το πού τρώνε και τι αγγίζουν. Θέλουν να γνωρίζουν ότι τα εστιατόρια ή τα μπαρ που επισκέπτονται τηρούν τους όρους υγιεινής. Έτσι οι επιχειρήσεις εστίασης θα πρέπει να αναδείξουν τις πρακτικές υγιεινής τους και να τις κοινοποιήσουν με σαφήνεια στους επισκέπτες τους.


Η ανέπαφη εξυπηρέτηση αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία που πρέπει να υιοθετήσουν τα εστιατόρια καθώς σε αντίθεση με τα χάρτινα μενού που μπορεί να μεταδώσουν ιούς είναι ασφαλή.

Παράλληλα τα ψηφιακά μενού παρέχουν και άλλα οφέλη: τα ψηφιακά μενού μπορούν να ταξινομηθούν με βάση τα πιο δημοφιλή πιάτα, αλλεργιογόνα, τιμή και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, στους διαβητικούς θα εμφανίζονται μόνο γεύματα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή χωρίς ζάχαρη. Μπορούν επίσης να εμπλουτιστούν με περισσότερες φωτογραφίες από τα φυσικά χάρτινα.

Επίσης μπορούν να παρέχουν και πολλές άλλες ευκολίες όπως σύνδεση με τα social media της επιχείρησης, με την ιστοσελίδα, αυτόματη παραγγελία και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Αυτή η τεχνολογία δεν είναι ακριβή ή δύσκολο να εφαρμοστεί.

Ιδανικά για εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία.

Επικοινωνήστε με τη Minimal για να συζητήσουμε για το δικό σας ψηφιακό μενού.