Στη MINIMAL Διαφημιστική, είμαστε ειδικοί στον χώρο της διαφήμισης και του Instagram. Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και τη δημιουργία:

ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
Δημιουργούμε όνομα, λογότυπο, σήματα, σλόγκαν, επαγγελματικές κάρτες και επιστολόχαρτα-φακέλους αλληλογραφίας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Δημιουργούμε ιστοσελίδες για οργανισμούς, επιχειρήσεις, υπηρεσίες & προϊόντα, ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop, B2B, B2C), συνδέσεις με κοινωνικά δίκτυα (Social Media).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΜΠΑΝΙΩΝ
Δημιουργούμε ιδέες (Concept), κείμενα, σλόγκαν, έντυπα, αφίσες, πινακίδες και άλλο υλικό προβολής, καταχωρήσεις στον τύπο, υλικά προώθησης πωλήσεων και συσκευασίες.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σχεδιάζουμε βιβλία, περιοδικές εκδόσεις και ταξιδιωτικούς οδηγούς.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε προγράμματα προβολής, ομιλίες, συνεντεύξεις τύπου και δημοσιεύσεις δελτίων τύπου.

ΕΚΘΕΣΕΩΝ
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση εκθέσεων και τον σχεδιασμό εκθεσιακών χώρων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε ομιλίες, σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ
Εκπονούμε σχέδια προσέγγισης και διείσδυσης σε συγκεκριμένα κοινά, της αγοράς.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Δημιουργούμε κινητές εφαρμογές για συσκευές iPhone και Android.

Στη MINIMAL Διαφημιστική, με την εμπειρία μας, εξασφαλίζουμε επιτυχημένες παρουσιάσεις και αποτελεσματικές καμπάνιες που θα αναδείξουν τον επαγγελματισμό και την αξία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επωφεληθείτε της επιτυχίας στον χώρο της διαφήμισης και του Instagram.

Εμπιστευθείτε μας για άρτια και δημιουργική παρουσίαση της επιχείρησής σας, ώστε να κερδίσετε την προσοχή του κοινού σας και να διακριθείτε στον ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε εξαιρετικό περιεχόμενο και να αυξήσουμε την παρουσία σας στο Instagram, βοηθώντας σας να φτάσετε σε νέους πελάτες και να διευρύνετε το κοινό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε την επιτυχημένη πορεία σας στον ψηφιακό κόσμο.