Γιατί χρειάζομαι επαγγελματία Web Designer;

Γιατί χρειάζομαι επαγγελματία Web Designer;

Ένα συχνό φαινόμενο τελευταία είναι η διαφήμιση ιστοσελίδων στις οποίες μπορείτε μόνοι σας να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα. Μπορεί να ακούγετε ελκυστική πρόταση αλλά είστε διατεθειμένοι να στοιχηματίσετε τη φήμη και την επιτυχία της εταιρείας σας στη φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή; Όπως με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, παίρνετε αυτό που πληρώνετε!

Η ιστοσελίδα σας είναι το πρώτο – και μερικές φορές το μόνο πράγμα – που οι δυνητικοί πελάτες σας βλέπουν όταν αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Τι είδους πρώτη εντύπωση λαμβάνουν όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Αντιπροσωπεύει σωστά την επιχείρησή σας και κάνει τους πιθανούς πελάτες να θέλουν να σας καλέσουν ή απλά τους διώχνετε…;

Χωρίς τις απαραίτητες δεξιότητες, τη γνώση και την εμπειρία που οι επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων φέρνουν στο τραπέζι, ένας δωρεάν ιστότοπος κατασκευής μπορεί να είναι καταστροφικός για την επιχείρησή σας και την επωνυμία σας.

Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πιστεύουν ότι μπορούν να χειριστούν το έργο του σχεδιασμού και της συντήρησης μιας ιστοσελίδας. Αλλά πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι μια περίπλοκη, πλήρους απασχόλησης εργασία που αφήνεται καλύτερα στους επαγγελματίες. Αντί να ξοδεύετε εβδομάδες για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, δεν θα προτιμούσατε να αφιερώσετε χρόνο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Ακολουθούν μερικοί σημαντικοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε έναν επαγγελματία web designer:

Η ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας.

Η ιστοσελίδα σας είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας δυνητικός πελάτης προτού σας καλέσει – ή τον ανταγωνιστή σας. Μια επαγγελματική και λειτουργική ιστοσελίδα δημιουργεί μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση στους πελάτες και υποστηρίζει τις υπηρεσίες και τη φήμη σας. Ωστόσο, μια μη ελκυστική, αργή ή ξεπερασμένη ‘’δηλώνει’’ στους δυνητικούς πελάτες σας ότι η επιχείρησή σας δεν διαθέτει την εμπειρία και το επίπεδο επαγγελματισμού που τους αξίζει.

Μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων μπορεί να προσφέρει ένα προϊόν για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι και που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να πετύχει. Οι επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων μελετούν τις ανάγκες σας προκειμένου να σχεδιάσουν μια ιστοσελίδα που απεικονίζει με ακρίβεια την επωνυμία και τις υπηρεσίες σας.

Αφιερώσετε χρόνο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Ο σχεδιασμός και η συντήρηση μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι χρονοβόρα και δύσκολη. Η διαχείριση του σχεδιασμού, η βελτιστοποίηση για το Google (S.E.O.), η διασφάλιση ότι φαίνονται καλά σε όλες τις κινητές συσκευές (Responsive Design) και ο χειρισμός ενημερώσεων εγκαίρως μπορεί εύκολα να γίνει πλήρης απασχόληση.

Τα παραπάνω, είναι πολύ εύκολο, εάν δεν έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες να δημιουργήσουν προβλήματα παρά να λύσουν με αποτέλεσμα να μην αξιοποιείτε το χρόνο σας για την ανάπτυξη και διαχείριση της εταιρείας σας.

Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας

Μπορεί να σας εκπλήξει να μάθετε ότι πολλές μικρές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να αναπτύξουν μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία. Πολλές δωρεάν ιστοσελίδες σχεδίασης ξεκινούν δυνατά, αλλά γρήγορα γίνονται παρωχημένοι και πολύ πίσω από τις τρέχουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογίες. Η πρόσληψη ενός έμπειρου σχεδιαστή ιστοσελίδων για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού, λειτουργικού και φιλικού προς τον χρήστη ιστότοπου για την επιχείρησή σας μπορεί να σας δώσει ώθηση σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.

Αύξηση της επισκεψιμότητας σας

Η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος που μπορούν να βρουν οι άνθρωποι είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Προκειμένου η ιστοσελίδα σας να έχει καλή απόδοση, χρειάζεται ισχυρή παρουσία στις μηχανές αναζήτησης. Η υψηλή κατάταξη εγγυάται ότι περισσότεροι πελάτες θα σας επισκεφτούν.

Ένας επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων που γνωρίζει κατάλληλες τεχνικές S.E.O. για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo! και Bing, μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών σας.

 

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης με περιορισμένο χρόνο, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία ειδικό σχεδιασμού ιστοσελίδων για να χειριστείτε την εμφάνιση, την ανάπτυξη, τη βελτιστοποίηση και τη συντήρηση του ιστότοπού σας.

 

Στη Minimal Διαφημιστική, με την εμπειρία περισσοτέρων από 15 χρόνια, σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, με τους πιο σύγχρονους κανόνες στη δομή και εικαστική σχεδίαση.