Η δημιουργία ενός eshop μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Η δημιουργία ενός eshop μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

 

Η απάντηση είναι σαφώς ‘’ναι’’. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ο ευκολότερος τρόπος να προσελκύσετε νέους πελάτες στην επιχείρηση σας.

Τι θα κερδίσετε με την κατασκευή ενός e-shop;

Επέκταση σε νέους πελάτες

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) θα σας δώσει τη δυνατότητα επέκτασης σε νέους πελάτες εκτός του φυσικού σας καταστήματος σε τοπικό, σε πανελλήνιο ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο.

24ωρη εξυπηρέτηση

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δεν έχει ωράριο, δεν κλείνει ποτέ είναι ανοικτό 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα προσφέροντας στους πελάτες σας την ευκαιρία να το επισκεφτούν και να προβούν σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών οποιαδήποτε ώρα επιλέξουν χωρίς τους περιορισμούς του φυσικού καταστήματος.

Χαμηλό κόστος λειτουργίας

Το αρχικό κόστος για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι μηδαμινή σε σχέση το κόστος ανοίγματος ενός φυσικού καταστήματος. Παράλληλα το κόστος συντήρησης του, μετά τη δημιουργία του, είναι επίσης πολύ μικρό και αφορά στην υπηρεσία φιλοξενίας του (web hosting).

Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού

Με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) αποκτάτε ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

 

Προσοχή όμως! Η σχεδίαση και η δομή του είναι πολύ σημαντική, το e-shop σας θα πρέπει να κερδίζει την προσοχή των χρηστών, να αποπνέει αξιοπιστία και ασφάλεια ώστε να το εμπιστευτούν για τις αγορές τους.

Στη Minimal Διαφημιστική, με την εμπειρία περισσοτέρων από 15 χρόνια, σχεδιάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, με τους πιο σύγχρονους κανόνες στη δομή και εικαστική σχεδίαση.